Standergroep breidt haar activiteiten aanbod uit en biedt nu werving & selectie voor werkgevers en werkzoekenden.

Standergroep heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar werk. De situatie op de arbeidsmarkt en het overschot aan vacatures vraagt om een andere manier van werken, die kansen biedt om ook de moeilijk vervulbare vacatures in te vullen. Tegelijk biedt het werkzoekenden een ultieme kans om (weer) de arbeidsmarkt te betreden. 

Gemotiveerde kandidaten kunnen zich vrijblijvend bij ons melden. Wij gaan in gesprek en maken zo mogelijk direct een match met ons vacature aanbod. Wanneer er geen passende vacature voor handen is, dan kan een kandidaat zich inschrijven en zetten wij ons in om alsnog de passende match te maken.

Gezien ons uitgebreide netwerk en de roep die hier ligt om personeel is een match snel te maken. Vervolgens komt u via ons in dienst.

Standergroep heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen naar werk en op de werkplek en kan dan ook (wanneer nodig) kandidaten een stuk extra begeleiding bieden. Met name wanneer mensen in een heel nieuw vakgebied beginnen, wordt dit als erg prettig ervaren.

We hebben diverse vacatures in de techniek, met name in de glasvezel en 3D scanning. Ook in de horeca liggen mogelijkheden. We hebben goede contacten bij logistieke bedrijven en in de bouw & infra.

Voor meer info of een kennismaking kunt u contact opnemen met: 
Aart Voorberg, 06-19792680.

We komen graag met u in gesprek.