Als gemeente of UWV wilt u werkzoekenden graag zo snel mogelijk aan werk helpen. Standergroep wil hetzelfde. Het uitvoeren van activiteiten gericht op werk voor mensen met een uitkering is bekend terrein voor Standergroep. Dat doen we al jaren voor UWV en gemeenten.

Trajecten

We zijn goed ingevoerd in de kenmerken van de diverse klantgroepen en spelen daar op in met een passend aanbod. Ook weten wij welke wetten en regels er gelden ten aanzien van de trajecten. Elke klant doorloopt een traject. U leest hier meer over hoe een traject bij Standergroep eruit ziet.

Diensten

Bekijkt u onze diensten eens die u in het menu onder het kopje Gemeenten/UWV kunt vinden. Wij bieden korte interventies en trainingen aan maar kunnen ook een volledige re-integratietraject verzorgen. Daarnaast heeft Standergroep een krachtig specialisme in autisme opgebouwd. Hier leest u meer over onze vakgroep autisme en werk.

Standergroep begeleidt mensen naar passend werk en ondersteunt op de werkplek. Ook activiteiten gericht op activering behoren tot het aanbod van Standergroep. De activiteiten worden zowel individueel als groepsgewijs uitgevoerd. Een bijzondere vorm van de groepsgewijze aanpak is het leerwerkproject Nieuwe Stijl.

Relatie met ondernemers

Standergroep kiest er voor om veel energie te stoppen in de relaties met bedrijven. Zonder hun medewerking is re-integratie niet mogelijk. Binnen Standergroep zijn twee jobhunters actief. Zij zijn vooral gericht op relatiebeheer met ondernemers en bedrijven.