U zit op dit moment zonder werk en u wilt aan de slag. Daar wil Standergroep graag bij helpen. Wij hebben ruime ervaringen in het begeleiden van mensen naar een passende baan.

Begeleiding bij het zoeken naar werk

Ontvangt u een uitkering van UWV zoals een WW, WIA, WAO, Wajong of Ziektewetuitkering, of een WWB-uitkering van uw gemeente? De mogelijkheden voor ondersteuning bij het vinden van werk of het behouden daarvan, verschillen per uitkering.

Standergroep heeft veel ervaring met mensen die een re-integratietraject starten, we kennen de regels die UWV en gemeenten aan re-integratietrajecten stellen. We kunnen u snel de weg wijzen. We zoeken met u uit of u ondersteuning nodig heeft bij het zoeken naar werk. En of u in aanmerking komt voor financiering van een re-integratietraject en loopbaanbegeleiding. Voor jongeren biedt Standergroep overigens een speciaal leerwerktraject: Nieuwe Stijl.

Meer informatie over re-integratie

Op de website van uw uitkeringsinstantie kunt u terecht voor meer informatie over re-integratie en uw persoonlijke mogelijkheden. Of u kunt contact opnemen met het UWV Werkplein van uw regio. Als u geen recht hebt op een uitkering zijn er soms toch mogelijkheden u te ondersteunen in uw zoektocht naar werk. Neemt u gerust contact op om samen uw opties te onderzoeken.

Heeft u autisme?

Standergroep heeft een afzonderlijke vakgroep van loopbaanbegeleiders die gespecialiseerd zijn in autisme. Heeft u autisme en wilt u begeleiding bij het vinden van een baan? Leest u dan verder over begeleiding bij re-integratie en werk voor mensen met autisme.