Ons team bestaat uit loopbaanbegeleiders, administratief personeel, jobhunters, trainers en een arbeidsdeskundige. Maak kennis met het personeel van Standergroep.

Peter de Jongh

Directeur

Peter de Jongh

Als directeur mag ik Standergroep vorm geven en leiden, een organisatie waarin de medewerkers zich vanuit hun kracht en passie volledig kunnen inzetten voor onze klanten. Standergroep is een hele levendige organisatie met veel innovatie en mooie resultaten. We ondersteunen mensen bij alle zaken die met werk te maken hebben. We zoeken daarbij de samenwerking met andere bedrijven. Uiteindelijk gaat het om het geluk van onze klanten. Daar zet ik mij voor in.


Aart Voorberg

Loopbaanbegeleider/Jobhunter

Aart Voorberg

Bij Standergroep werk ik als loopbaanbegeleider en jobhunter. Dat betekent dat ik het contact met werkgevers op zoek om samen met hen te bekijken of zij werkzoekenden een werkplek kunnen bieden. Ik word hiervoor ingeschakeld door collega’s. Ik zet mij graag in voor de mens, juist voor hen die net dat beetje meer steun nodig hebben. Ik geloof in samen sterk zijn, waarbij een ieder (ook de werkzoekende zelf) zijn aandeel levert. Hierom werk ik ook bij Standergroep. Een bedrijf dat gezamenlijk, als groep, de steunbalk (= stander) vormt.


Frans Rippen

Loopbaanbegeleider

Frans Rippen

Ik ben loopbaanbegeleider voor mensen met Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Ik begeleid ze in en naar passend werk. Daarnaast geef ik trainingen Mindfulness voor onze doelgroep en ben ik gecertificeerd trainer voor het AutismeBelevingsCircuit (ABC); ik laat mensen graag ervaren wat het is om autisme te hebben...24/7.


Melanie van der Wal

Loopbaanbegeleider

Melanie van der Wal

Anderen helpen om het beste uit zichzelf te halen, dat is mijn drijfveer. En dat doe ik op een persoonlijk betrokken en no nonsense manier. Graag help ik jou om je plek te vinden en in jezelf te geloven. Want dan kom je tot je recht en dat voelt goed! Geloof je nog in jezelf? Hoe zit het met je motivatie? Wat wil je eigenlijk? Waarom lukt het niet in het werk? Lastige vragen, maar als jij wilt, help ik je graag de boel (weer) op de rit te krijgen.Petra Vermolen

Loopbaanbegeleider

Page1

Page2