Stander Groep

Standerflex is het nieuwe project van Standergroep en Standerlink . Een uitzendbureau nieuwe stijl dat maatschappelijke verantwoord ondernemen en inclusiviteit hoog in  het vaandel heeft. Standerlink is meer dan het regliere uitzendbureau. Wij bieden loopbaanondersteuning voor onze werkzoekenden en volledige ontzorging voor onze werkgevers. Klik hier voor meer informatie.

In het kader van de autismeweek 2022, hebben we als team Standergroep het autismebelevingsciruit ABC nog eens doorlopen. Dan blijkt dat we over flink wat kennis en ervaring beschikken over autisme en werk. De ABC training hebben we al vaak uitgevoerd voor uiteenlopende groepen; artsen, arbeidsdeskundigen, adviseurs, werkgevers, ouders, etc. Altijd met verbaasde en positieve reacties.

Fijn om te merken dat we deze training ook kunnen gebruiken voor de eigen intervisie en dat we zaken in een open discussie met positieve feedback en tips met elkaar kunnen delen. Dit is erg waardevol en belangrijk voor onze dienstverlening. 

Foto ABC 2022 640

20221003_Flyer_Transport_Logistiek.pdf

Martijn Gobius du Sart heeft na bijna 25 jaar zonder werk te hebben gezeten een contract gekregen als taxichauffeur bij Taxi Witteveen te Lemmer. Martijn heeft in het verleden een ongeluk gehad waarbij hij zijn rechterbeen heeft verloren. Na veel omzwervingen is hij via UWV, Joost Welle, bij Standergroep in traject gekomen. Standergroep heeft hem kunnen plaatsten bij Taxi Witteveen. Hij is dolblij met deze baan. Wat een succesverhaal voor alle partijen en wat een doorzettingsvermogen heeft Martijn laten zien.  Deze plaatsing heeft hij dik verdiend.

Eindelijk is het zo ver. De website van StanderLink is live. Zo kunnen we laten zien wat we al ruim 2 jaar aan het doen zijn. Een mooie sociale onderneming bouwen voor inclusief werk; Standerlink B.V. We doen het contentbeheer voor webwinkels, richten winkels in en voeren seo activiteiten uit. Dat doen we inmiddels voor 20 webshops tot volle tevredenheid van de winkeliers. Er zijn nu 5 medewerkers uit de banenafspraak in dienst. Daarnaast doen er mensen werkervaring op. Voor meer informatie www.standerlink.nl. Wil je meedoen of samenwerken neem dan contact met me op, Peter de Jongh 0619505667

Standergroep werkt actief mee aan de maatregelen die de regering heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat wij vanaf maandag vanuit huis werken en het bezoeken van klanten en bedrijven tot een absoluut minimum beperken. 

Dit doen we niet alleen voor onze klanten en onszelf maar zeker voor al die mensen die tot de zgn risicogroepen behoren en nu soms erg bang en in grote onzekerheid thuis zitten.

Wij zijn wel gewoon voor iedereen bereikbaar via telefoon, mail, whatsapp, e.d.

Functie

Wij zijn voor een scholengemeenschap in Zwolle op zoek naar een medewerker die de vloeren reinigt met een schoonmaakmachine. Werktijden liggen tussen 16.00 – 20.00, van 16.00 - 18.00 of 18.00 - 20.00 is ook mogelijk. De werkzaamheden en dienen plaats te vinden als de leerlingen vertrokken zijn. Je werkt altijd samen met anderen. Eventueel is deze vacature ook over 2 kandidaten (van allebei 10 uur) te verdelen.

Hou je van een schone en nette werkomgeving en direct zichtbaar resultaat van je werk? Dan is dit iets voor jou. Je wordt goed ingewerkt en komt in een rustige prettige omgeving te werken. 

Organisatie 

De scholengemeenschap in Zwolle is een gereformeerde scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. De hoofdvestiging zit in Zwolle.

 Categorie

Wajong en banenafspraak

  Functie eisen

 • geen specifieke vooropleiding vereist;
 • u heeft oog voor een nette en schone werkomgeving;
 • goede fysieke gesteldheid en uithoudingsvermogen.

 Aantal uur en werktijden

 20 uur per week, eventueel te verdelen over 2 kandidaten  

 Bij interesse en vragen graag contact op nemen met:

Aart Voorberg
06 19792680
aart.voorberg@standergroep.nl

Standergroep breidt haar activiteiten aanbod uit en biedt nu werving & selectie voor werkgevers en werkzoekenden.

Standergroep heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar werk. De situatie op de arbeidsmarkt en het overschot aan vacatures vraagt om een andere manier van werken, die kansen biedt om ook de moeilijk vervulbare vacatures in te vullen. Tegelijk biedt het werkzoekenden een ultieme kans om (weer) de arbeidsmarkt te betreden. 

Gemotiveerde kandidaten kunnen zich vrijblijvend bij ons melden. Wij gaan in gesprek en maken zo mogelijk direct een match met ons vacature aanbod. Wanneer er geen passende vacature voor handen is, dan kan een kandidaat zich inschrijven en zetten wij ons in om alsnog de passende match te maken.

Gezien ons uitgebreide netwerk en de roep die hier ligt om personeel is een match snel te maken. Vervolgens komt u via ons in dienst.

Standergroep heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen naar werk en op de werkplek en kan dan ook (wanneer nodig) kandidaten een stuk extra begeleiding bieden. Met name wanneer mensen in een heel nieuw vakgebied beginnen, wordt dit als erg prettig ervaren.

We hebben diverse vacatures in de techniek, met name in de glasvezel en 3D scanning. Ook in de horeca liggen mogelijkheden. We hebben goede contacten bij logistieke bedrijven en in de bouw & infra.

Voor meer info of een kennismaking kunt u contact opnemen met: 
Aart Voorberg, 06-19792680.

We komen graag met u in gesprek.

Groeivoer Podcast is een podcast over ondernemerschap en interviewde onlangs autismecoach Jellienke Winters, over hoe ze haar eigen ervaringen met autisme gebruikt om met haar bedrijf Asspire andere mensen met autisme te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Een inspirerend gesprek over hoe een persoon met autisme een succesvolle business heeft opgebouwd!

Luister hier naar de aflevering.

IMG 20190318 WA000614265

De eerste kandidaten glasvezelmonteurs nemen een kijkje in het werkveld. Er zijn nog enkele vacatures beschikbaar, dus heb je interesse, meld je dan snel aan!

 

Woensdag 6 maart hebben wij een bijzonder geslaagde bijeenkomst voor werkzoekenden in de regio Zwolle gehad, in samenwerking met Stichting voor Elkaar Zwolle.  Bezocht door 16 mensen, die geïnteresseerd waren in ons vacature aanbod voor o.a. glasvezelmonteur, chauffeur, calculator, salarisadministrateur, etc. We verwachten hier wel een paar matches uit!

Blijf ons volgen, binnenkort organiseren we een nieuwe bijeenkomst.

Ook dan zijn geïnteresseerden weer van harte welkom!

Wij organiseren in samenwerking met Stichting Voor Elkaar Zwolle een bijeenkomst voor werkzoekenden uit Zwolle en omgeving. 

 

Datum & tijd:
Woensdag 6 maart
Aanvang 9.00 uur
Koffie en thee vanaf 8.45 uur

Locatie:
De Biljartfabriek
Grote Voort 5
Zwolle

 

Standergroep ontwikkelt werkprojecten voor werkzoekenden in samenwerking met diverse bedrijven. Voor een groot werkproject zoeken wij (aankomende) glasvezelmonteurs voor (regio) Zwolle. Opleiding en werkervaring is niet vereist. U krijgt een interne cursus aangeboden waar de basiskennis van glasvezel wordt doorgenomen. Na een proefplaatsing volgt (bij goed functioneren) een halfjaar contract, met uitzicht op verlenging.

Naast glasvezelmonteurs hebben wij nog diverse werkprojecten waar we kandidaten voor zoeken, bijvoorbeeld bezorger/chauffeur, roostermaker en medewerker repro. Ook deze brengen wij graag onder uw aandacht.

Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom, ongeacht de (uitkerings-)achtergrond! Ook begeleiders, maatjes en vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd.

Voor meer informatie:

Aart Voorberg
06 19792680
aart.voorberg@standergroep.nl

 

Startdatum: 14 maart 2019

Zwolle

 

Standergroep ontwikkelt werkprojecten voor mensen zonder werk. Voor (de regio) Zwolle zijn wij op zoek naar (aankomend) glasvezelmonteurs. Aanleggen, installeren, monteren en verzorgen van diverse glasvezelverbindingen voor KPN in (regio) Zwolle.

Functie omschrijving

Het gaat om glasvezelbekabeling vanaf de gevel de woning inbrengen en vervolgens aansluiten.

 •  contact maken met de klant en die op de juiste manier informeren;
 •  kabel opgraven (50 cm diep);
 •  gat in de gevel boren en bekabeling doorvoeren;
 •  aansluitingen maken;
 •  metingen verrichten, testen van de verbinding.

Functie eisen

 •  technisch inzicht/affiniteit met techniek;
 •  rijbewijs;
 •  communicatief vaardig;
 •  fysiek geen belemmeringen;
 •  MBO 2/ 3  werk- en denkniveau.

Aanbod

 •  afwisselend werk in de techniek;
 •  werk in tweetallen én in de buitenlucht;
 •  salaris niveau rond de € 11,- per uur (bruto);
 •  de mogelijkheid om een (nieuw) vak in de praktijk te leren;
 •  vooropleiding is niet nodig, u krijgt een interne cursus tot glasvezelmonteur aangeboden;
 •  meer dan voldoende werk voor de komende jaren, de glasvezelmarkt staat aan de vooravond van een grote landelijke uitrol.

Aantal uur

 •  Werktijden: 8.00 – 17.00;
 •  40 uur per week, korte opbouw van werkdagen is mogelijk.

Overig

U krijgt een interne cursus aangeboden waarin de basiskennis van glasvezel wordt doorgenomen. Na een proefplaatsing volgt (bij goed functioneren) een halfjaar contract, met uitzicht op verlenging.

Bij interesse en vragen graag contact op nemen met:

Aart Voorberg

06 19792680

aart.voorberg@standergroep.nl

 Organisatie 

Brasserie de Hofvlietvilla ligt in een mooi stukje ‘historisch’ Zwolle met een mooie, groene tuinsetting en terras aan het water. Voor deze unieke plek zijn we op zoek naar een medewerker spoelkeuken. Er wordt specifiek gezocht naar een wat oudere, serieuze medewerker die van aanpakken weet en die begrijpt dat het werk in de spoelkeuken van grote betekenis is.

 

Over de  functie

 Als medewerker spoelkeuken ben je onderdeel van het keukenteam. Er wordt gewerkt in een overzichtelijke, compacte en open keuken, de spoelkeuken is onderdeel van de gehele keuken. Je werkt dan ook in het zicht van de gast.

  

Werkzaamheden

 

·         Schoonmaken van keukenapparatuur – en gereedschap;

·         Bedienen van de spoel- en afwasmachine;

·         Sorteren en opruimen van serviesgoed en bestek;

·         Aanvullen van voorraad glas, servies en bestek in het restaurant;

·         Zorgdragen voor uitvoering van alle voorschriften m.b.t. veiligheid, hygiëne en arbo.

 

 Functie eisen

 

·         Goede fysieke gesteldheid en uithoudingsvermogen;

·         Je bent een aanpakker en hebt oog voor orde en netheid;

·         Flexibele instelling en je durft de handen uit de mouwen te steken;

·         Beschikbaar op avonden en in de weekenden;

·         Representatief.

  

Aantal uur en werktijden

 Tussen de 15 en 24 uur per week

 Door de week op avonden en in het weekend (ook) overdag.

  

Bij interesse en vragen graag contact op nemen met:

 

Aart Voorberg

06 19792680

 aart.voorberg@standergroep.nl

 

15-05-2018

Met verdriet hebben we afscheid moeten nemen van onze collega en partner van onze directeur; Petra Vermolen.

In april 2017 werd ze ziek, wat een ongeneeslijke ziekte bleek. Op 15 mei 2018 is ze overleden.

Ze werkte sinds 2015 bij Standergroep in de functie van loopbaanbegeleider. Verder was zij naast Peter de grondlegger en drijvende kracht achter de visie van Standergroep.

Petra was gedreven in haar werk, ze wilde mensen verder helpen. Vooruitgang mogelijk maken, dat was haar persoonlijke drijfveer. En van daaruit wilde ze mensen helpen om te ontdekken waar ze goed in zijn, want als je weet waar je goed in bent kom je verder, zo was haar gedachte.

Petra was betrokken op de mensen die ze begeleid heeft.  Verder kennen we haar als een harde werker, alert op kansen en kritisch op haarzelf. Ze was een doorzetter in haar werk, maar ook tijdens haar ziekte. We missen haar in ons team.

De medewerkers van Standergroep

 

Page1

Page2

Subcategorieën

Binnen het totaalpakket hebben we een specialisatie ontwikkeld op het gebied van

Autisme & Werk

meer...