Welkom op de website van Standergroep. Standergroep is een professioneel bedrijf voor loopbaanbegeleiding en re-integratie. Dat doen we met veel plezier. Onze betrokken medewerkers staan voor ons werk en onze klanten. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat we doen

Standergroep biedt een compleet pakket re-integratiediensten aan, waardoor we in elke situatie in staat zijn een traject op maat aan te bieden:

  • Loopbaanbegeleiding en re-integratie
  • Begeleiding van mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
  • Trainingen
  • Jobcoaching
  • Outplacement
  • Werkgeversadvisering en re-integratie eerste en tweede spoor

Hoe we werken

In onze aanpak kiezen wij voor een praktijkgerichte werkwijze met veel aandacht voor stage en werkervaring. Immers, de praktijk is de beste leerschool. We kennen de arbeidsmarkt en we zijn voortdurend op zoek naar arbeidsmogelijkheden voor onze klanten. Wij zijn actief in diverse werkprojecten met werkgevers waarbij Standergroep de begeleiding van personeel voor haar rekening neemt en gezamenlijk gewerkt wordt aan invulling van ‘Social Return’. Standergroep heeft een krachtig specialisme opgebouwd in Autisme en Werk.

Wij werken voor mensen en doen dit in opdracht van de persoon zelf, bedrijven, UWV, verzekeraars en gemeenten. Onze loopbaanbegeleiders zijn flexibel. Zij komen naar u toe, maar u bent ook welkom op ons kantoor. En wie u ook bent, u hebt altijd te maken met uw eigen loopbaanbegeleider voor het gehele dienstverleningstraject.

Wat we voor u kunnen betekenen

Op deze website kunt u kennis maken met ons aanbod. Heeft u vragen, aarzelt u dan niet vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag met u of wij iets voor u kunnen doen. En als wij dat niet kunnen, kunnen we u wellicht toch verder helpen door u naar de juiste plek te verwijzen. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 038-7739100. Spreek eventueel een boodschap in. Of zoek contact via het contactformulier. Direct mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook.

Namens de mensen van Standergroep,
Peter de Jongh
Directeur