Wij zijn op zoek naar een jobcoach, in eerste instantie voor 20 uur per week met op termijn de mogelijkheid tot uitbreiding van uren.

Wie zijn wij

Standergroep is een bedrijf voor loopbaanbegeleiding en re-integratie dat op een geheel eigen manier in het werk staat. Professioneel, met veel passie voor de klant, creativiteit en altijd op zoek naar de manier waarop het wél kan. We vormen een platte organisatie met de nodige ruimte en vrijheid om je werk te doen.
Wij werken voor een brede klantgroep en hebben daarbinnen een krachtig autismespecialisme in huis.

Hoe ziet je baan er uit

Je werkt in de regio Zwolle/Almere. Je werkt zowel vanuit huis als vanuit het kantoor in Zwolle. Je beheert zelf je agenda en plant wanneer, waar en hoe vaak je iemand spreekt. Je bezoekt de klant thuis, op het werk of maakt een afspraak op kantoor. Je hebt regelmatig overleg met opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Ook praat je veel met werkgevers en bedrijven.

Wie ben je

Je bent een professional die passie voor de klant goed kan combineren met een zakelijke insteek.
Declarabel werken vind je vanzelfsprekend. Rapporteren kun je kort en krachtig. Je heb behoefte aan ruimte en kan die goed benutten. Je kunt prima zelfstandig werken en vindt het fijn om bij een team te horen. Je hecht waarde aan intervisie. Je vind het prettig om contact te krijgen en te onderhouden met werkgevers en opdrachtgevers.
Het kan ook zijn dat je de nodige opleiding en werkervaring hebt maar niet zozeer in ons werkveld, of dat je aan een passende opleiding bent begonnen. Het zou best kunnen dat je dan prima bij ons past, neem gewoon contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Wat mag je van ons verwachten:

  • Een baan met uitdaging, vooralsnog voor 20 uur per week met op termijn de mogelijkheid tot uitbouw naar max 36 uur per week;
  • Een salaris dat past bij de zwaarte van de functie;
  • Een pensioenopbouw bij PfZW;
  • Voor je werk krijg je een laptop, telefoon en reiskostenvergoeding;
  • Ruimte om werktijden naar eigen behoefte in te delen;
  • Collega’s die altijd voor je klaar staan.

Geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan contact op met Peter de Jongh via 06 - 1950 5667.
Reacties voor 15 mei, per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv ‘vacature jobcoach’.